hungarian english

TISZTÍTÓ ÉS FERTŐTLENÍTŐSZEREK

vizes bázisú CHEMICO ABLAKTISZTÍTÓ
Alkoholos tisztítószer koncentrátum


A CHEMICO ABLAKTISZTÍTÓ egy kellemes illatú készítmény, mely alkalmas ablakok, tükrök, üvegpultok és más üvegfelületek tisztítására. Folt- és csíkmentesen szárad, gyorsan elpárolog. Gépjárművek szélvédőinek tisztítására is használható. A szennyeződés mértékétől függően, akár 1:3 hígításban is alkalmazható.

vizes bázisú CHEMICO ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓ
Gyorsan száradó, univerzális tisztítószer


A CHEMICO ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓ a mindennapi szennyeződések eltávolítására alkalmas, alap tisztítószer. Speciális összetételénél fogva gyorsan szárad, miközben nagyon kellemes és tartós illatot biztosít. Minden mosható felület tisztítására használható, legyen az járólap, csempe, parketta, laminált lap vagy linóleum.
Hígíthatóság: 1:5 - 1:50

vizes bázisú CHEMICO KONCENTRÁTUM
Univerzális tisztítószer koncentrátum


A CHEMICO KONCENTRÁTUM széleskörűen használható, semleges kémhatású, univerzális tisztítószer, mely nem károsítja a fém-, üveg-, porcelán-, fa-, csempe- és műanyagfelületeket. Kézi tisztítás esetén hatóanyagai nem szárítják a kéz bőrét. Használata után a tisztított felület teljesen zsírmentessé válik és kellemes, friss citrus illatot biztosít. Rendkívül jól habzik, ezért javasolt habosító berendezésben történő felhasználásra is. Felületaktív anyagai biológiailag lebomlanak.
Hígíthatóság: 1:5 - 1:200

vizes bázisú CHEMICO LÁDAMOSÓ
Habzás-mentes, savas tisztítószer


A CHEMICO LÁDAMOSÓ egy olyan savas alapú, habzásmentes összeállítású készítmény, mely elsősorban zárt rendszerekben (ládamosók, rekeszmosók és CIP rendszerek) történő alkalmazásra lett kifejlesztve, de kézi felhasználás esetén is, kiváló eredménnyel használható. Magas koncentrációjú felületaktív anyag tartalmának köszönhetően a szerves szennyeződéseken kívül, a szervetlen szennyeződéseket is hatékonyan eltávolítja, legyen az lúgkő, vízkő… stb.
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú CHEMICO PATAFERTŐTLENÍTŐ
Fertőtlenítő- és ápolószer


A CHEMICO PATAFERTŐTLENÍTŐ egyszerre tisztítja, fertőtleníti, és erősíti a szarurétegekkel ellátott lábvégeket. Lábfürösztéses kezelések esetén komplex hatóanyag kombinációjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan fertőtlenít, míg a réz és cink sói hozzájárulnak a pata természetes módon történő megerősödéséhez, allantoin és glicerin tartalma pedig elősegíti a kezelés utáni hámszövet regenerálódást. Fertőtlenítő hatását még alacsony hőmérsékleten is megőrzi.

vizes bázisú CHEMICO TŐGYFERTŐTLENÍTŐ
Tőgyfertőtlenítő- és ápolószer


A CHEMICO TŐGYFERTŐTLENÍTŐ egy olyan jód tartalmú tőgyfertőtlenítő és ápolószer, mely hatékonyan, mégis kíméletesen ápolja és védi a tőgyet. Nagy viszkozitásának köszönhetően megtapad a tőgyen és lezárja a még nyitott tőgycsatornákat. Jód tartalma megfelelő fertőtlenítő hatást biztosít, miközben bőrvédő adalékanyagai kondicionálják és ápolják a tőgy bőrét. Barna színének köszönhetően megfesti a tőgyet, így ellenőrizhető a fertőtlenítés megtörténte.

vizes bázisú CHEMICO WC OLAJ
Szaniterillatosító olaj


A CHEMICO WC OLAJ egy kellemes illatú felületkezelő szer. A WC csésze és a pissoir felületére permetezve egy különleges filmréteget képez, mely megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, valamint az urin és a vízkő lerakódását. A készítményben lévő illóolajoknak és alkohol tartalmának köszönhetően frissen, illatosan és tisztán tartja a felületeket és azok környezetét. Alkalmazása töményen, hígítás nélkül történik.

vizes bázisú CLEANACID
Savas tisztító- és fertőtlenítőszer


A CLEANACID foszforsav alapú, nagy hatékonyságú tisztító- és fertőtlenítőszer koncentrátum. Magas koncentrációjú felületaktív anyag tartalmának köszönhetően, a szervetlen szennyeződéseken kívül, a szerves szennyeződések nagy részét is hatékonyan eltávolítja. Széles mikrobiológiai hatásspektrummal rendelkezik. Kiválóan használható függőleges felületek egyfázisú tisztítására, fertőtlenítésére. Kézi illetve gépi nagynyomású habosító berendezések segítségével, jól tapadó habot képezhetünk, mely a felületeken hosszú időn át megtapad, ezzel jelentős behatási időt biztosítva a szennyeződések maradék nélküli eltávolításához, és a megfelelő mikrobiológiai környezet kialakításához. Alkalmazási hőmérséklet: 20 - 80 °C.
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú DF-200 MARANELLO
Tisztító hatású fertőtlenítőszer


A DF-200 MARANELLO egy semleges kémhatású, kellemes illatú, tisztító- és fertőtlenítőszer. Széles mikrobiológiai hatásspektrumú: számos baktérium és gomba ellen hatásos, még nagy hígítás és alacsony hőmérséklet esetén is. Magas tenzid tartalma miatt, kiváló szennylazító hatással rendelkezik. A készítmény összetételénél fogva jól habosítható, és felületaktív összetevői biológiailag lebomlanak. A készítményben lévő aktív illatanyag hosszantartó, friss illatot biztosít, miközben megszűnteti a kellemetlen szagokat. Alkalmazási területei: szociális intézmények, közintézmények, fürdők, uszodák minden mosható felülete.
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú DISINFACE
Széles hatásspektrumú fertőtlenítő hatású tisztítószer


A DISINFACE különleges összetételénél fogva rendkívül széleskörűen használható, semleges kémhatású fertőtlenítő- tisztítószer koncentrátum. A kvaterner-ammónium-sók speciális kombinációja tökéletes fertőtlenítő hatást, magas tenzid tartalma kiváló tisztító hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is. A termék összetételénél fogva jól habosítható. Kiválóan alkalmazható élelmiszer-, és gyógyszeriparban, közintézményekben, fürdőkben, uszodákban és az állattenyésztő telepeken előforduló felületek, gépek, berendezések, szociális helyiségek, padozatok, csempék, műanyag, fa és egyéb felületek egyfázisú fertőtlenítő tisztítására. Nem támadja meg a legérzékenyebb felületeket sem, a készítmény hatóanyagai biológiailag lebomlanak.
Hígíthatóság: 1:30 - 1:200

vizes bázisú DISINFLEX
Széles hatásspektrumú fertőtlenítőszer


A DISINFLEX széleskörűen használható, kimagaslóan nagy hatékonyságú, semleges kémhatású, többkomponensű fertőtlenítőszer koncentrátum. Virucid, baktericid és fungicid hatású készítmény. A kvaterner-ammónium-sók és a glutáraldehid speciális kombinációja, mely tökéletes fertőtlenítő hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is. A termék különleges összetételénél fogva jól habosítható és ködösíthető. Többek között elpusztítja a következő baktériumokat: a Staphylococcus aureus, Mycobaktérium smegmatis, Escherichia coli, Shigella dysenteriae, Salmonella, Listeria monocytogenes, Clostridium butyricum. Hatásos számos vírussal szemben, ilyen a Gumboroi, H5N1 (madár influenza), Száj-és körömfájás, Sertéspestis. Kiválóan alkalmazható a legtöbb gombafajtával szemben.
Hígíthatóság: 1:50 - 1:500

vizes bázisú ECLIPSE
Nagy hatékonyságú felületfertőtlenítő-, és tisztítószer koncentrátum


Az ECLIPSE rendkívül hatékony, széles mikrobiológiai hatásspektrummal rendelkező tisztító és fertőtlenítő szer, mely rövid idő alatt pusztítja el a kórokozókat. Hatásos a baktériumok, gombák és számos vírus, alga ellen is. Semleges kémhatású, enyhén kókusz illatú készítmény, amely alkalmas mindenfajta szerkezeti anyagból készült technológiai berendezés és mosható felület fertőtlenítésére. A felületet nem támadja meg, legyen az rozsdamentes acél, alumínium, réz, sárgaréz, üveg vagy műanyag. Jól habosítható, gazdaságos, és a felületaktív összetevői biológiailag lebomlanak.
Hígíthatóság: 1:50 - 1:1000

vizes bázisú ECLIPSE II.
Fertőtlenítő hatású vízkezelőszer


Az ECLIPSE II. egy habzás-mentes összeállítású, gazdaságos, rendkívül hatékony készítmény. Kiválóan alkalmas a technológiai vízhálózatok tápvizeinek a kezelésére és kondicionálására. Megfelelő arányban a vízhez adagolva, megakadályozza az alga képződés kialakulását, de nagyobb koncentrációban történő használata esetén, akár a meglévő algatelepek ellen is hatásos. Magas komplexképző tartalmának köszönhetően jelentős mértékben csökkenti az ásványi anyag kiválást és a vízkőképződés mértékét. A munkaoldat enyhén savas kémhatású, mely alkalmas mindenfajta szerkezeti anyagból készült víztechnológiai berendezésben és csőhálózatban történő felhasználásra. A felületeket nem támadja meg, legyen az vas, acél, rozsdamentes acél, alumínium, réz, sárgaréz, vagy műanyag.
Hígíthatóság 1:200 -1:2000

vizes bázisú FAT 07
Zsírtalanító paszta


A FAT 07 egy semleges kémhatású zsírtalanító koncentrátum. Speciális összetétele garantálja a termék kiváló tisztító, zsíroldó hatását. A készítmény jól habzik, ezért könnyen habosítható. Az ipar bármely területén eredményesen alkalmazható, ahol a makacs, zsíros szennyeződések eltávolítása a cél. Környezetkímélő, nem korrozív készítmény, így az érzékenyebb felületek tisztítására is ajánljuk. Alkalmas élelmiszeripari gépek, berendezések, eszközök, edények, csempék alapos és gyors tisztítására.
Hígíthatóság: 1:50 - 1:500

vizes bázisú FORTEFLEX
Fertőtlenítőszer koncentrátum


A FORTEFLEX baktericid, fungicid és virucid hatásspektrumú tisztító hatású fertőtlenítőszer koncentrátum. Különleges összeállítású készítmény, melynek kiemelkedő hatásfokát a fertőtlenítő komponensek speciális kombinációja biztosítja. Használati oldata semleges kémhatású, így a felületeken nem okoz korróziót. Használható textíliák fertőtlenítésére, így mosodai, valamint konyhai területen történő fertőtlenítésre is. Ipari vízrendszerekben megakadályozza az algaképződést és a fertőző gócpontok kialakulását. Alkalmas egészségügyi intézményekben, bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, állattartó telepeken, élelmiszeripari üzemekben, minden mosható felület és berendezés fertőtlenítésére. A felületaktív összetevői biológiailag könnyen lebomlanak.
Hígítási arány: 1:100-1:1000

vizes bázisú FORTESEPT
Széles hatásspektrumú fertőtlenítő-, szagtalanítószer koncentrátum


A FORTESEPT baktericid, fungicid és virucid hatásspektrumú tisztító hatású fertőtlenítő-, szagtalanítószer koncentrátum. Különleges összeállítású fertőtlenítőszer, melynek kimagasló fertőtlenítő hatását a kvaterner-ammónium-sók speciális kombinációja biztosítja. Használati oldata semleges kémhatású, így a felületeken nem okoz korróziót. Alkalmazható minden mosható felület fertőtlenítésére, valamint sebészeti eszközök fertőtlenítéséhez, hideg fertőtlenítő és raktározó oldatként. Alkalmas textíliák fertőtlenítésére, más mosószerekkel nem keverve mosodai fertőtlenítésre is. A felületaktív összetevői biológiailag könnyen lebomlanak.
Hígítási arány: 1:100-1:1000

vizes bázisú GREEN STAR PLUS
Élelmiszeripari, tisztítószer koncentrátum


A GREEN STAR PLUS koncentrátum, egy korszerű tisztítószer, mely kiváló zsírtalanító, hatással rendelkezik és minden mosható felület tisztítására alkalmas. A legkiválóbb kézi mosogatószer, mely rendkívül gazdaságos, hatékony és cseppmentesen szárad. A készítmény minden területen kiválóan használható, jól habzik és erősen koncentrált mosóereje, könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket és megszünteti a kellemetlen szagokat. A felületaktív összetevők biológiailag lebomlanak. Kézi mosogatás esetén, a készítményt csak hígítva alkalmazzuk!
Hígíthatóság: 1:20 - 1:500

vizes bázisú ORANGE-G
Narancsolaj tartalmú tisztító-, fertőtlenítőszer koncentrátum


Az ORANGE-G egy semleges kémhatású, egyfázisú, tisztító-, fertőtlenítőszer koncentrátum. Valódi narancsolaj tartalmának köszönhetően, a tisztítást követően, kellemes, friss illatot biztosít a helyiségekben. Fékezett habzású összeállítása miatt egyaránt alkalmas kézi, illetve gépi takarításhoz. Jól hígítható, így már csekély koncentrációban is kiváló baktérium, vírus és gombaölő hatással rendelkezik. A készítmény nem támadja meg a szerkezeti anyagokat, így gyakorlatilag minden mosható felület tisztítására alkalmazható, mint univerzális tisztító- és fertőtlenítőszer. Környezetbarát, biológiailag lebomlik. Behatási idő: kb. 15 - 20 perc.
Hígíthatóság: 1:30 - 1:200

vizes bázisú PRECID 100 S
Savas habtisztítószer koncentrátum


A PRECID 100 S foszforsav alapú, nagy hatékonyságú, fertőtlenítő hatású habtisztítószer koncentrátum. Magas koncentrációjú felületaktív anyag tartalmának köszönhetően a szervetlen szennyeződéseken kívül, a szerves szennyeződések nagy részét is hatékonyan eltávolítja. Kiválóan használható függőleges felületek tisztítására. Kézi illetve gépi nagynyomású habosító berendezések segítségével jól tapadó habot képezhetünk, mely a felületeken hosszú időn át megtapad, ezzel jelentős behatási időt biztosítva a szennyeződések maradék nélküli eltávolításához, és a megfelelő mikrobiológiai környezet kialakításához. Alkalmazási hőfok: +20°C - +80°C. Hatásidő: 10 perc.
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú PREFOAM 100
Lúgos, fertőtlenítő hatású habtisztító


A PREFOAM 100 egy lúgos kémhatású, fertőtlenítő hatású ipari habtisztítószer koncentrátum. Kézi és gépi habosító berendezéssel történő felhasználásra egyaránt alkalmas, melyek segítségével jól tapadó habot képezhetünk, ami a felületeken hosszú időn át megtapad, ezzel jelentős behatási időt biztosítva a szennyeződések maradék nélküli eltávolításához, és a megfelelő mikrobiológiai környezet kialakításához. Alkalmazási hőmérséklet: +20°C - +60°C. Hatásidő: 10 - 15 perc
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú RIVERSIDE
Általános ipari tisztító és zsírtalanító koncentrátum


A RIVERSIDE közel semleges kémhatású, magas hatóanyag-tartalmú tisztító és zsírtalanító koncentrátum. Alkalmas fehérjével, szénnel, iszappal, zsírral és olajjal erősen szennyezett berendezések és más mosható felületek tisztítására. Hatékonyan alkalmazhatjuk a zsírsavval, különböző állati és növényi zsírokkal szennyezett tartályok és más felületek esetén, mivel azonnal oldatba viszi a szennyeződéseket, ami vízzel könnyen leöblíthetővé válik. A RIVERSIDE elsősorban élelmiszeripari felhasználásra kifejlesztett termék, mely összekapcsolja az ipari tisztítóanyagok hatékonyságát, az élelmiszeripari tisztítószerek környezetvédelmi biztonságával.
Hígíthatóság: 1:5 - 1:100

vizes bázisú SEPTOCLEAR
Fertőtlenítő hatású mosogató és felületfertőtlenítő szer


A SEPTOCLEAR egy különleges összetételű, fertőtlenítő hatású mosogató és felületfertőtlenítő szer, mely egy fázisban tisztít és fertőtlenít. A készítmény koncentrált mosóereje eltávolítja a makacs szennyeződéseket, megszünteti a kellemetlen szagokat és megfelelő mikrobiológiai környezetet biztosít, miközben bőrvédő komponenseinek köszönhetően kíméli a kezet.

vizes bázisú SEPTOFOAM
Fertőtlenítő hatású lúgos habtisztítószer


A SEPTOFOAM lúgos kémhatású, fertőtlenítő hatású ipari tisztítószer koncentrátum, ahol egy készítményben egyesül a hatékony tisztítás és fertőtlenítés. Kézi és gépi habosító berendezéssel történő felhasználásra egyaránt alkalmas. Tökéletesen eltávolítja a szerves szennyeződéseket, miközben rendkívül gyorsan fertőtleníti a tisztított felületeket. Alkalmazási hőmérséklet: +20°C - +60°C. Hatásidő: 10 - 15 perc.
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú TOTALCID
Savas tisztító és fertőtlenítőszer


A TOTALCID egy savas kémhatású, nagy hatékonyságú, széles hatásspektrumú tisztító- és fertőtlenítőszer. Magas felületaktív agyag tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, és a különböző fertőtlenítő komponensek egyedi kombinációja miatt, kiváló fertőtlenítő hatás jellemzi. Eredményesen használható az állattenyésztésben és az élelmiszeriparban egyaránt. Hatásidő: 15 perc.
Hígíthatóság: 1:20 - 1:100

vizes bázisú TOTALSEPT
Nagy hatékonyságú, speciális fertőtlenítőszer


A TOTALSEPT nagy hatékonyságú, semleges kémhatású fertőtlenítőszer, mely kiválóan használható az állattenyésztésben és az élelmiszeriparban is egyaránt. Több fertőtlenítő komponens különleges kombinációjával értük el a rendkívül széles hatásspektrumot, és a gyors fertőtlenítő hatást. Egyedi, speciális összeállításának köszönhetően megakadályozza a rezisztencia kialakulását. A készítmény, még alacsony hőmérséklet mellett is eredményesen alkalmazható, kiválóan ködösíthető és nem korrozív hatású.
Hígíthatóság: 1:50 - 1:500

UNIFOAM
Antisztatikus tisztítóhab spray


Az UNIFOAM egyedi összeállítású antisztatikus tisztítóhab, mely könnyedén, maradék nélkül távolítja el a felületeken lévő szennyeződéseket. Minden mosható felület tisztítására javasoljuk, legyen az ipari gép, hivatali berendezés, számítógép, konyhaszekrény, szőnyeg, szövet, bőr és műbőr kárpitozású felület. Gyorsan távolít el bármilyen szennyeződést, zsírt, olajt, kávé-, vörösbor-foltot és más nem kívánatos anyagot. Antisztatikus hatású védőréteget képez, mely késlelteti az újraszennyeződést. Könnyű használni, csak rá kell fújni, majd letörölni. Ideális, ahol nincs víz, vagy nem kívánatos annak a használata. Az ipar minden területén, bármely mosható felületen alkalmazható, ahol a zsíros, olajos, kormos jellegű szennyeződések gyors eltávolítása a cél.

info Az információk és adatok, tájékoztató jellegűek. Kérjük, hogy a felhasználással, referenciáinkkal és további információkkal kapcsolatban forduljon területi képviselőinkhez és érdeklődjön termékeink bemutatásának és tesztelésének lehetőségeiről.

Vizes bázisú termék. Vizes bázisú termék.

CHEMICO MAGYARORSZÁG KFT.
H-2100 Gödöllő, Üzleti park 8071/26 hrsz.
Tel.: +36-28-510-545
Fax: +36-28-411-457
Mobil: +36-20-589-6910
E-mail: info@chemico.hu
E-mail: rendeles@chemico.hu
 
készítette: